top of page

Lösningen kan vara närmare än du tror...

Hypnosterapi

I ett tryggt, avslappnat och fokuserat inre tillstånd får du föreställa dig själv i olika situationer och händelser, verkliga och/eller i fantasin. Det öppnar upp för förändring på ett djupare plan och kan leda dig till helt nya insikter när du upplever ditt liv med andra ögon och från en annan "vinkel". Du kan förändra blockerade och stagnerade känslor som förhindrar utveckling, mildra och tona ut besvärande minnen som håller dig kvar i det gamla, finna dig själv och vad som är viktigt för just dig. 

 

Den hypnosterapi jag har valt att arbeta med är speciellt effektivt vid:

personlig och andlig utveckling

låg självkänsla 

inre oro och stress 

rädslor/fobier 

sorg och förlåtelse 

 

Det är bara att höra av dig till mig och fråga om det är något du undrar över.

 

Observera att jag inte arbetar med att bota eller behandla sjukdomar som kräver läkarvård. Känner du dig psykiskt instabil, är i en djup depression eller svår utmattning så rekommenderar jag starkt att du söker stöd inom sjukvården först.

"Så fort jag kom in genom ytterdörren första gången så kände jag av Jennifers positiva energi vilket fick mig att slappna av. Kände mig till en början lite tveksam till hypnosterapi som jag trodde skulle vara flummigt och ovetenskapligt. Det höll inte i sig så länge. Det känns som en blandning mellan att gå till en psykolog och en slags vägledd meditation. Du börjar med att prata om hur du mår och vad du vill jobba med och sen skräddarsyr Jennifer hypnosövningar som passar. Det som jag tycker fungerar bättre än traditionell psykologi är att jag får gå djupare i mig själv och får mer kontakt med mina känslor. En kan inte gömma sig bakom en smart fasad. En är hela tiden vid medvetande vilket jag inte förstod från början man en befinner sig lite som i en drömvärld där man blir vägledd av Jennifers mjuka röst och får möta sig själv i olika situationer och får möjlighet att reflektera, förstå sig själv och sina känslor bättre och får möjlighet att lösa upp knutar och bli av med spänningar. Efter hypnosen pratar vi en stund över upplevelsen och tolkar intrycken. Efteråt känner jag mig lite lättare och får olika saker att reflektera över vilket göra att jag känner att jag utvecklas och kommer vidare som människa." /Linda F

bottom of page