top of page

✤ Tack för all tid du lagt på mig, det känns väldigt värdefullt och betyder jättemycket! Du har en otrolig potential som man inte möter speciellt ofta!! Både som person och som utövare.

✤ Igår mötte jag min skuggsida med djup rädsla för vad som skulle visa sig. Jag kände ändå i mitt inre att det var dags. Jag är i trygga händer i hypnos med Jennifer, tillsammans med mitt inre barn. Vi står utanför min skuggsida ihop hand i hand. Jag får möjligheten att välja om mitt inre barn ska få följa med. Det får hon inte. Jag vågar inte ta med henne. Så stark är min rädsla. Jag tar ner handtaget, och genast känner jag att allt är utom fara. Jag skyndar att dra lilltjejen med mig in.. Jag möts av ett varmt och kärleksfullt kaos. Det är som att all kärlek i universum pumpar in ljus och kärlek rakt in i mitt hjärta. Jag gråter floder av lyckotårar. Länge...Jag inser plötsligt vad jag gjort. Jag har förnekat mig själv och mitt eget värde i alla år. Det var läkande på alla plan, även för lilltjejen. Tänk om jag hade låtit henne stå själv på andra sidan utan att få uppleva detta med mig, vilken tur att jag drog med henne..hann jag tänka. Nu är jag hel och renad 😊💗🙏

✤ Tack så mycket för att du lyckades få in mig i mitt undermedvetna. Sån märklig känsla, känns som att jag finns 🤗. Jag är jag!

✤ Jennifer hjälpte mig att genom hypnosterapi återuppleva känslor i mitt eget mörker. Så underbart renande. Som att gå över kroppen med en ritbordet och sen ställa sig under ett svalkande vattenfall. 

✤ Jag har hittat ett lugn, och förstår plötsligt på riktigt vad som är värt något i livet för mig. Och vågar leva där efter!

✤ En fantastisk stund hos Jennifer där jag fick resa i mitt inre och återförenas med mitt inre barn. Kan varmt rekommendera alla att prova hypnosterapi. Jennifer är helt rätt för detta jobb med sitt lugn och sin trygghet, hon guidar på ett mycket bra sätt. 

✤ Kan varmt rekommendera Hypnoslyftet! När jag körde upp för mitt körkort så kunde jag under både teori och uppskrivning känna mig lugn och trygg tack vare den hjälp jag fått av Jennifer.

✤ Jag har alltid haft vattenskräck sedan jag var liten men eftersom familjen är bad- och segeltokiga så har jag kännt att jag måste göra något åt det. Nyfiken ville jag prova på hypnos. Någon dag senare när vi åkte och badade med familjen så hoppade jag i vattnet 5 ggr från bryggan! Det har jag aldrig tidigare gjort, första gångerna tillsammans med min son för att testa känslan i vattnet. Det lustiga var att när vi kom dit så fick jag en bubblande känsla med ett fånigt leende av att jag ville testa att hoppa i. Det regnade då så vattnet kändes mjukt skönt inte alls skrämmande elakt och läskigt. Jag brukar annars avstå regnbaden. Trampolinen fick dock stå orörd. Men den ovanliga känslan av att jag ville bada var lite lustig faktiskt...

✤ Jag vill dela min upplevelse där i den sköna stolen. Med stöd av Jennifers sköna röst som skapade trygghet sjönk jag ner i hypnos. Hon ledde mig under en promenad i naturen fram till en port som ledde till en helt annan värld. Där fanns det fler dörrar att kunna gå in i. På en dörr stod det "vad behöver jag släppa”. Jag gick in. När jag kom in så slog händelsen emot mig. Det minnet som tynger mitt liv. Jennifers frågor öppnade upp så jag kunde berätta och återuppleva det som hände då. Jag var jag men ändå som det lilla barnet. Jag kunde prata med dem som var med då när det hände. De kunde svara mig. Vi kunde klargöra vad min roll egentligen var. Jag var bara ett litet barn men var ändå tvungen att ta det ansvar de vuxna skulle haft. Genom att inte bara minnas utan att verkligen uppleva händelsen som det lilla barnet så kunde jag nu förstå med mitt vuxna jag och på så sätt släppa det. När jag kommit upp ur hypnosen så mindes jag allt och jag kan nu förstå det som hände då på ett annat sätt. Vetskapen om orsaken och att jag var utan skuld gör mitt liv lättare i dag. 

✤ Jag har alltid varit intresserad av hypnos och nu äntligt fick möjligheten och prova eftersom jag vann en distanshypnos i Hypnoslyftet på Facebook. Jag har en ett stort trauma i min tonårstid som påverkar mig fortfarande och mycket från barndomen också. Jag är medveten om hur mycket det kan finnas saker i mitt kropp som sitter kvar efter allt vad man har gott genom. Jag var så förväntansfull på hur hypnos kan hjälpa mig eftersom jag har också fibromyalgi och mycket spänning i kroppen. Så Jennifer guidade mig genom ett videosamtal och vi gick genom mitt livs olika punkter. Det kom mycket känslor upp och kroppsligt också. Det var som en meditationresa och jag var ju helt medveten om allt hela tiden som i meditation. Kände mig jätteavslappnad efteråt i hela kroppen och mina axlar något jättetungt hade försvunnit helt bort. Efter nu några dagar känner jag verkligen hur någon jättestor tyngd har försvunnit helt bort i axlarna och nacken samt nån lugn har kommit i min kropp. Bara efter 1 timmes distans hypnos! Jag är helt överraskad hur mycket jag fick hjälp av en behandling bara. Jennifer är verkligen en härlig och kunnig hypnotisör som har kunskap till och läka sin kropp och själ. TACK💗

✤ Det funkar! Det var en fantastisk upplevelse att ledas av proffsiga Jennifer under behandlingarna. Under ledning kommer man verkligen ner och jobbar på djupet samtidigt som man är medveten om allting runt omkring en. Rekommenderas varmt!

✤ Jag vill dela en upplevelse anonymt, bara för att jag tycker att det är viktigt. Det jag fick uppleva för 25 år sedan är jag med all säkerhet inte ensam om...på ett eller annat sätt. Jag var med om en gruppvåldtäkt i ett annat land. Jag blev drogad och restaurangägarna höll mig kvar till de sista gått. Jag behöver inte gå in på detaljer. Vad jag vill dela är att eftersom jag blev drogad så har jag inte kunnat bearbeta mitt trauma. Jag har med åren bara sett det otäcka som en film i huvudet. Ju äldre jag har blivit, lever ett lugnare liv och barnen vuxit upp så har den otäcka filmen förvandlats till stress och minnen som kommit upp och påverkat mitt mående. Jag är själv terapeut men kan ju inte hjälpa mig själv. Så jag har haft tur som träffade Jennifer på Hypnoslyftet! Första gången jag var på en hypnossession hände magiska saker med mitt inre. Hjärtat exploderade minst sagt, av kärlek till mig själv. Nu 1 år efteråt så var jag redo att möta det otäcka inom mig hos Jennifer. Jag kan inte nog uttrycka hur trygg jag känner mig hos henne. Jag vill verkligen rekommendera dig, att om du har ett gammalt övergrepp som hållit dig fast, så du inte kunnat få vara 100 % du, och som suger ut energi av dig.. ta kontakt med Hypnoslyftet. Det kanske behövs fler än ett besök. Själsligt så kanske kroppen behöver deala med en sak åt gången. Jennifer erbjuder en vacker plats, där man känner sig trygg och hållen. Jätteskön fåtölj att krypa upp i, en skön filt och ett headset på huvudet där Jennifers magiska röst guidar en tryggt och skönt genom allting. Det bara sker.. Känner du någon som behöver hjälp, eller om du behöver hjälp, så ge dig detta. Jag har kommit ur mitt trauma och det påverkar mig inte längre. Jag känner mig hel i min själ. Såren har blivit ärr som jag kan betrakta utan att det är jobbigt.

bottom of page