Hypnosterapi

 

Hur går det till?

Vi bokar en tid tillsammans och innan vi träffas online eller fysiskt så skickar jag ett mail där du får svara på frågor.

Då kan jag förbereda och utforma din session på bästa sätt. Du får även mer information om hypnosterapi och lite av vad du kan förvänta dig. Du är varmt välkommen att ringa innan om du har frågor. 

Har vi en session online så är det via ett video-samtal på dator, surfplatta eller smartphone i "mötesrummet" Zoom som du laddar ner. Jag hjälper dig.

 

Om vi ses fysiskt så kan det vara bra att veta att vi har ingen kroppslig kontakt och vi kan hålla avstånd. Det finns en toalett så du har möjlighet att tvätta och sprita dina händer. Så länge du och jag känner oss helt friska kan vi ha en träff i Tofta. 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vad du önskar förändra, vana att slappna av och inre visuell förmåga. Vid ett djupare inre arbete rekommenderar jag att du ger dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Om du har möjlighet kan du tex välja att gå första gången hos mig i Tofta och sedan fortsätta online. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dina sessioner.

Hypnosterapi

1. Första sessionen 90 min 900 kr

2. följande sessioner 75 min 750 kr

*Är du långvarigt sjukskriven, arbetslös eller pensionär så ger jag dig 10% på ordinarie pris. Ta med dig intyg. 

Du kan betala med Swish, betalkort eller faktura. Alla priser inkl moms. F-skatt. 

Skatteverket tillåter FRISKVÅRDSBIDRAG för att sluta röka eller vid stresshantering! Hör med din arbetsgivare.

Tidigare liv-terapi

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Fungerar oavsett din eller terapeutens övertygelse om att det är en verklig reinkarnation. Läs mer här 

90-120 min, 1200 kr 

88.jpg