© 2023 by Marketing Inc. Proudly created with Wix.com

Investera  i dig själv!

HYPNOSTERAPI

 

Hur går det till?

Vi bokar en tid tillsammans och innan vi träffas i riktiga livet eller på distans så får du svara på frågor som jag skickar på mail, där du får berätta lite mer om dig själv och vad du önskar ha hjälp eller vägledning med. Då kan jag förbereda och börja utforma din session på bästa sätt. Du får även mer information om hypnosterapi.

 

Ses vi i Tofta får du sitta i en skön fåtölj och vi börjar med att prata en stund. Din fåtölj fälls sen ut (recliner) så du kan slappna av ordentligt i kroppen. Till min lugna röst och mjuk bakgrundsmusik vägleder jag dig in i en djup, skön avslappning och till en "inre" fokusering (hypnos), där du tonar ner ditt kontrollerande sinne och din omvärld. Med min vägledning och olika metoder/verktyg så skapar du de förändringar du vill ha och behöver. Ditt undermedvetna sinne är mycket kraftfullt. Du är varmt välkommen att ringa om du har frågor. 

Ses vi på distans så är det via ett video-samtal (Zoom, Skype, FaceTime). 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vad du önskar förändra, vana att slappna av och inre visuell förmåga. Allt från 1 session till flera. Ett djupare inre arbete behöver flera tillfällen. Jag rekommenderar då att ge dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dessa 3 sessioner. 

90 min 900 kr (3 sessioner, lägre pris = 2.400 kr bet. vid första tillfället)

*Är du långvarigt sjukskriven eller pensionär så ger jag dig 10%. Ta med dig sjukintyg. 

VIKTPROGRAM

Sitter din vikt i huvudet? Har du inre motstånd och blockeringar som förhindrar dig att påverka din vikt? Du kommer igång, men du har svårt att fullfölja. Kanske lätt för att överäta? Fast i socker-klorna? Du tröstar eller firar med mat? Jag har satt ihop ett viktprogram för att på djupet ta kontroll över din vikt och din mående kopplat till det. 

 

Programmet är uppbyggt på 4 sessioner och består av: Upptäck dina inre blockeringar och motstånd / Sockersug och dåliga ovanor / *mental gastric bypass / uppföljning och ytterligare förstärkning

 

*Gastric Bypass-operation. Du vet naturligtvis hela tiden att så inte är fallet, men ditt undermedvetna (som är så otroligt mycket mer kraftfullt än ditt medvetna sinne) kommer att uppleva att din magsäck nu är mycket mindre och du kommer därmed att känna en mättnadskänsla långt tidigare än vanligt. Helt utan de fysiska biverkningar som kan uppstå vid en riktig operation.

 

4 tillfällen 3.200 kr ca 90 min/session (du kan dela upp din betalning)

 

Hör gärna av dig till mig för mer information. Det finns vissa kriterier för att programmet ska passa dig. 

 

SLUTA RÖKA (eller andra ovanor)

Att använda hypnosterapi för att sluta röka är en mycket framgångsrik metod, där jag hjälpt många att ta steget och sen hålla sig rökfria. Om du inte bor på Gotland går det bra att sessionen via ett videosamtal på datorn med Skype. Då behöver du ha en dator/surfplatta med fungerande kamera och mikrofon. 2 sessioner rekommenderas! 

 

90 min 900 kr  (2 tillfällen 1600 kr, betalas vid första tillfället)

TIDIGARE LIV REGRESSION

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Läs mer här 

90-120 min 1200 kr

Du kan betala med Swish eller betalkort. Fakturabetalning för hel/-delbetalning erbjuds. Alla priser inkl moms. F-skatt. 

88.jpg