Hypnosterapi

 

Hur går det till?

Vi bokar en tid tillsammans och innan vi träffas i riktiga livet eller online så skickar jag ett mail där du får svara på frågor. Då kan jag förbereda och utforma din session på bästa sätt. Du får även mer information om hypnosterapi. Du är varmt välkommen att ringa om du har frågor.

 

COVID 19 - Vi har ingen kroppslig kontakt och kan hålla avstånd. Du har möjlighet att tvätta och sprita dina händer. Så länge du och jag känner oss helt friska kan vi ha en träff i Tofta. Tjänsten finns även online. 

 

Ses vi i Tofta får du sitta i en skön fåtölj och vi börjar med att prata en stund. Sen till min röst och mjuk bakgrundsmusik guidar jag dig in i en djupare, skön avslappning och en "inre" fokusering (hypnos). Med min vägledning och olika metoder/verktyg så skapar du de förändringar du vill ha och behöver. Ditt undermedvetna sinne är mycket kraftfullt. 

Har vi en session ONLINE så är det via ett telefonsamtal eller video-samtal på dator eller smartphone (Zoom, Skype, Facebook Messenger, FaceTime). 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vad du önskar förändra, vana att slappna av och inre visuell förmåga. Allt från 1 session till flera. Vid ett djupare inre arbete rekommenderar jag att du ger dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dessa 3 sessioner. Om du har möjlighet kan du tex välja att gå första gången till mig och sedan fortsätta online om du vill och behöver.

1. 90 min, 900 kr

2. följande 75 min, 750 kr

*Är du långvarigt sjukskriven, arbetslös eller pensionär så ger jag dig 10% på ordinarie pris. Ta med dig intyg. 

Du kan betala med Swish eller betalkort. Alla priser inkl moms. F-skatt. Skatteverket tillåter FRISKVÅRDSBIDRAG för att sluta röka eller vid stresshantering! Checka med din arbetsgivare.

Regression till tidigare liv

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Fungerar oavsett din eller terapeutens övertygelse om att det är en verklig reinkarnation. Läs mer här 

90-120 min, 1200 kr 

88.jpg