top of page

 

Hypnosterapi.

Med djupgående samtal och olika metoder under en djupare avslappning så hjälper jag dig frigöra dina inre känslomässiga blockeringar, där många är skapade i unga år. Du bli guidad till att möta ditt autentiska jag, finna just din egen unika kraft. Vi har alla ett inre kompass vi både kan och behöver följa för att få balans och må bra. 

Tidigare liv-terapi

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Fungerar oavsett din eller terapeutens övertygelse om att det är en verklig reinkarnation.

Hur går det till?

Vi bokar ett första kostnadsfritt möte (30 min) i ett video-samtal, som tex Zoom. Du kommer att få berätta lite om dig och vad du vill ha hjälp med. Jag berättar lite om vad du kan förvänta dig av sessionen och du får gärna ställa frågor om hypnosterapi.

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vana att slappna av och inre visuell förmåga. Vid ett djupare inre arbete rekommenderar jag att du ger dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dina sessioner.

Hypnoslyftet är för tillfället inaktivt. För frågor hör gärna av dig till jennifer@hypnoslyftet.se

 


epassi.png
bottom of page