Hypnosterapi

 

Hur går det till?

Vi bokar en tid tillsammans och innan vi träffas i riktiga livet eller på distans så får du svara på frågor som jag skickar på mail, där du får berätta lite mer om dig själv och vad du önskar ha hjälp eller vägledning med. Då kan jag förbereda och börja utforma din session på bästa sätt. Du får även mer information om hypnosterapi. Du är varmt välkommen att ringa om du har frågor. 

 

Ses vi i Tofta får du sitta i en skön fåtölj och vi börjar med att prata en stund. Din fåtölj fälls sen ut (recliner) så du kan slappna av ordentligt i kroppen. Till min lugna röst och mjuk bakgrundsmusik vägleder jag dig in i en djup, skön avslappning och till en "inre" fokusering (hypnos), där du tonar ner din omvärld. Med min vägledning och olika metoder/verktyg så skapar du de förändringar du vill ha och behöver. Ditt undermedvetna sinne är mycket kraftfullt. 

Har vi en session ONLINE så är det via ett telefonsamtal eller video-samtal på dator eller smartphone (Zoom, Skype, Facebook Messenger, FaceTime). 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vad du önskar förändra, vana att slappna av och inre visuell förmåga. Allt från 1 session till flera. Vid ett djupare inre arbete rekommenderar jag att du ger dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dessa 3 sessioner. 

90 min 900 kr (3 sessioner, lägre pris = 2.400 kr bet. vid första tillfället)

*Är du långvarigt sjukskriven eller pensionär så ger jag dig 10% på ordinarie pris. Ta med dig sjukintyg. 

Online-sessioner: Just nu 495 kr (fram till 31/5)

Sluta röka (eller andra ovanor)

Att använda hypnosterapi för att sluta röka är en mycket framgångsrik metod, där jag hjälpt många att ta steget och sen hålla sig rökfria. Om du inte bor på Gotland går det bra att ha sessionen via telefon eller videosamtal på datorn. Jag rekommenderar 2 sessioner. 

 

90 min 900 kr  (2 tillfällen 1600 kr, betalas vid första tillfället)

Tidigare liv regression

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Läs mer här 

90-120 min 1200 kr  (ej online)

Du kan betala med Swish eller betalkort. Fakturabetalning för hel/-delbetalning erbjuds. Alla priser inkl moms. F-skatt. 

88.jpg

Skatteverket tillåter

FRISKVÅRDSBIDRAG

för att sluta röka eller vid stresshantering! Hör med din arbetsgivare.

© 2023 by Marketing Inc. Proudly created with Wix.com