Hur går det till?

Vi bokar ett första kostnadsfritt möte (30 min) i ett video-samtal, som tex Zoom. Du kommer att få berätta lite om dig och vad du vill ha hjälp med. Jag berättar lite om vad du kan förvänta dig av sessionen och du får gärna ställa frågor om hypnosterapi.

 

Det vara bra att veta att vi har ingen kroppslig kontakt och vi kan hålla avstånd. Det finns en toalett så du har möjlighet att tvätta och sprita dina händer. Så länge du och jag känner oss helt friska kan vi ha en träff i Tofta. 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vana att slappna av och inre visuell förmåga. Vid ett djupare inre arbete rekommenderar jag att du ger dig själv minst 3 gånger. För varje tillfälle blir du mer avslappnad och tryggare och kan gå djupare. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar dina sessioner.

Hypnosterapi

1. Ett första möte via video-samtal utan kostnad 30 min.

2. Första sessionen 60 min 900 kr

3. Följande sessioner 60 min 750 kr

*Är du långvarigt sjukskriven, arbetslös eller pensionär så ger jag dig 10% på ordinarie pris. Ta med eller visa intyg. 

Du kan betala med Swish, betalkort eller faktura. Alla priser inkl moms. F-skatt. 

Skatteverket tillåter FRISKVÅRDSBIDRAG vid stresshantering, hör med din arbetsgivare. Här kan du betala med Epassi.

 

 

Tidigare liv-terapi

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv, nya insikter till det liv du lever nu och släppa känslomässiga blockeringar. Fungerar oavsett din eller terapeutens övertygelse om att det är en verklig reinkarnation. Läs mer här 

 

1. Ett första möte via video-samtal utan kostnad 30 min.

2. Session ca 90-120 min, 1200 kr

epassi.png