© 2023 by Marketing Inc. Proudly created with Wix.com

Investera  i dig själv!

HYPNOSTERAPI

Innan vi träffas så skickar jag ett mail med frågor där du får berätta lite mer om dig själv och vad du önskar ha hjälp med. Då kan jag förbereda och börja utforma din session på bästa sätt. Du får även mer information om vad du kan förvänta dig av att gå i hypnosterapi. Du är välkommen att ringa om du har frågor. 

Hur många sessioner behöver du?

Det är högst individuellt och kan bero på flera saker som t.ex vad du önskar förändra, vana att slappna av och inre visuell förmåga. Ett djupare inre arbete kan behöva flera tillfällen för en bestående förändring. Jag rekommenderar dig då starkt att du ger dig minst 3 gånger. Du bestämmer helt själv med vilken intervall du bokar in dina sessioner. 

Alla sessioner är ca 1 tim. 30 min

1-2 sessioner = 1.200 kr/session

 

Paketpris. Betala för flera sessioner till lägre kostnad:

 

3 sessioner = 3.300 kr

5 sessioner = 4.800 kr

 

VIKTPROGRAM med Mental Gastric Bypass

Programmet är utformat för att övertyga ditt undermedvetna om att du gått igenom en Gastric Bypass-operation. Du vet naturligtvis hela tiden att så inte är fallet, men ditt undermedvetna (som är så otroligt mycket mer kraftfullt än ditt medvetna sinne) kommer att tro att din magsäck nu är mycket mindre och du kommer därmed att känna en mättnadskänsla långt tidigare än vanligt.

4 tillfällen 4.500 kr ca 1 tim. 30 min

Innehåll: Förberedelser / sockersug / mental gastric bypass / uppföljning.

Hör av dig till mig för mer information.

 

SLUTA RÖKA

Att använda hypnosterapi för att sluta röka är en mycket framgångsrik metod, där jag hjälpt många att ta steget och sen hålla sig rökfria. Om du inte bor på Gotland går det bra att sessionen via ett videosamtal på datorn med Skype. Då behöver du ha en dator/surfplatta med fungerande kamera och mikrofon. 

2 sessioner 2.200 kr ca 1 tim. 30 min

TIDIGARE LIV REGRESSION

Upplevelser av tidigare liv. Kan ge dig både perspektiv och nya insikter till det liv du lever nu. Läs mer här 

1 session 1500 kr ca 1 tim. 30 min - 2 tim.

Du kan betala med Swish eller betalkort. Fakturabetalning för hel/-delbetalning erbjuds. Alla priser inkl moms. F-skatt. 

88.jpg