Om mig...

Jag heter Jennifer Eriksson och arbetar med personlig utveckling och andlig vägledning. Mitt stora intresse är vår inre värld, det undermedvetnas (känslornas) stora påverkan på våra liv, våra mentala och själsliga styrkor och förmågor. 

Jag har lång erfarenhet av att arbeta med människor då intresset för det startade redan i unga år och har därefter på ett eller annat sätt utbildat mig eller arbetat i sociala och vårdande yrken. 

Jag är en högkänslig empat med introvert personlighet, men med mycket goda sociala skills :) Dessa personlighetsdrag tillsammans blir en riktigt bra kombination när man arbetar som hypnosterapeut. Mina fötter är stabilt på jorden då jag gärna analyserar det mesta men har även antenner i vår andliga sfär.

 

Det har funnits tuffa erfarenheter i mitt liv som med tiden blivit visdom och där bl.a utmattning har tagit en stor plats. Då första tillfället var redan 2003 så var det inte många som hade erfarenheter av det, så hjälpen jag hade behövt fanns inte. Jag fick helt enkelt finna min egen väg och det har varit utmanande och tungt men det har lett till att jag fick en mycket större självkännedom och kunskap och det är jag mycket tacksam för idag. 

Gotland har varit mitt hem sen 2007 då jag behövde en ny start i en miljö där min hälsa hade en större chans till balans och det är är en ö med härliga energier och en otroligt vacker natur. Här känner jag mig verkligen hemma. 

 

Hypnosterapi. Med hjälp av djupgående samtal och olika metoder under hypnos (djupavslappning med ett starkt inre fokus och inlevelse) hjälper jag dig frigöra dina inre känslomässiga blockeringar där många är skapade i unga år. Du bli guidad till att möta ditt autentiska jag, finna just din egen unika kraft. Vi har alla ett inre kompass vi både kan och behöver följa för att få balans och må bra.  

 

  • Utbildad i hypnosterapi på SSEAH - Svenska skolan för etisk och analytisk hypnosterapi

  • Dr. Brian Weiss, The Weiss Institute, USA

  • Diplomerad coach genom MINDMENTOR

  • Vårdinriktning på Ersta Sköndals högskola

  • Undersköterska/mentalskötare.

fullsizeoutput_420a.jpeg
Foto: Pia Viklund
sseah-logga-e1437654390263.jpg