top of page

Om mig...

Jag heter Jennifer Eriksson och arbetar med personlig utveckling och andlig vägledning. Mitt stora intresse är vår inre värld, det undermedvetnas (känslornas) stora påverkan på våra liv, våra mentala och själsliga styrkor och förmågor. 

Har lång erfarenhet av att arbeta med människor då intresset för det startade redan i unga år och har därefter på ett eller annat sätt utbildat mig eller arbetat i sociala och vårdande yrken. 

Jag är en högsensitiv empat med fötterna stabilt på jorden (både analyserande och rationell), men har även känselspröten i vår andliga sfär.

En utmärkt kombination som hypnosterapeut. 

 

Det har funnits tuffa erfarenheter i mitt liv som med tiden blivit visdom och där bl.a utmattning har tagit en stor plats. Då första tillfället var redan 2003 och då var det inte många i vården som hade erfarenheter av det, så hjälpen jag hade behövt fanns inte. Jag fick helt enkelt finna min egen väg och det har varit både utmanande och tungt, men det har lett till att jag fick en mycket större självkännedom och kunskap och det är jag mycket tacksam för idag. 

 

Mitt spirituella intresse har funnits med sen tonåren men min egna medium- träning startade 2019 och där jag sedan fick mitt första diplom 2021. Men den resan är ständigt pågående med en ny utbildning våren 2023.

Gotland har varit mitt hem sen 2007 då jag behövde en ny start i en miljö där min hälsa hade en större chans till balans och det är är en ö med härliga energier och en otroligt vacker natur. Här känner jag mig verkligen hemma. Just nu är jag på resande fot, men kan fortfarande erbjuda mina tjänster online. 

  • Hypnosterapi SSEAH - Svenska skolan för etisk och analytisk hypnosterapi, 2017

  • Tidigare liv med Dr. Brian Weiss, The Weiss Institute, USA, 2019

  • Diplomerad coach genom MINDMENTOR

  • Diplomerat medium. Mediumkurser Johan Poulsen 2021

  • Medial och personlig utveckl 3 term. Pia Ohlson 2019-22

  • Vårdinriktning på Ersta Sköndals högskola

  • Undersköterska/mentalskötare.

fullsizeoutput_420a.jpeg
Foto: Pia Viklund
sseah-logga-e1437654390263.jpg
bottom of page